Poze Cutit pentru feliat Zwilling, lama 16 cm, Seria Pro

     
Pin It


Cutit pentru feliat Zwilling, lama 16 cm, Seria Pro

Cod: 38400-161

Pret: 279,99 RON

Pretul nu include cheltuielile de livrare.

Producator: ZWILLING J.A. Henckels (Germania).
Seria PRO de la ZWILLING J.A. Henckels este o serie Bestseller destinata atat profesionistilor din intreaga lume, cat si bucatarilor amatori experimentati, cu un grad ridicat de exigenta. 

Aceasta serie de o deosebita clasa reprezinta combinatia perfecta de tehnologie inovativa, design traditional si precizie de exceptie.

- Fiind fabricata din otel de formula speciala ZWILLING J.A. Henckels cu un continut optim de crom si carbon -secretul unui otel de inalta calitate- lama acestor cutite profesionale este calita criogenic prin procesul FRIODUR (trademark ZWILLING J.A. Henckels ) pentru proprietati exceptionale de taiere, rezistenta la coroziune si flexibilitate.

- Datorita duritatii mult superioare altor cutite similare, cutitele ZWILLING PRO fac diferenta mai ales prin mentinerea performantelor de taiere pe o perioada foarte mare de timp.

- In plus, aceste cutite sunt forjate dintr-o singura bucata prin metoda SIGMAFORGE pentru o geometrie perfecta, duritate sporita si precizie impecabila.

- Designul ergonomic asigura un echilibru optim, ceea ce alaturi de capacitatea de taiere cu maxima precizie, dar fara efort, fac manevrarea cutitului extem de confortabila, neaparand oboseala specifica in conditiile utilizarii indelungate.

- Suportul curbat dintre lama si maner contribuie si el la sporirea gradului de protectie si confort.

- Lama extrem de puternica este ascutita si lustruita manual.

- Intreaga lungime a lamei poate fi utilizata la taiere.

Cutitul pentru Feliat este un cutit subtire, dar cu o lama puternica, asigurand o taiere fina, de maxima precizie. Ideal pentru toate tipurile de carne precum si pentru prepararea fripturilor si a fileurilor.

Fabricat in Germania.


 


Detalii produs


Categorie: Cutite profesionale

Producator: Zwilling

Cod produs (SKU): 38400-161