Poze Cutit pentru feliat Zwilling, lama 16 cm, seria Professional

     
Pin It


Cutit pentru feliat Zwilling, lama 16 cm, seria Professional "S"

Cod: 31020-161-7752756

Pret: 279,99 RON

Pretul nu include cheltuielile de livrare.

Un cutit subtire, cu lama rezistenta si margine fina si taioasa. Se poate folosi pentru prepararea carnurilor si pentru taierea fripturilor.
Facand parte din seria Professional "S", este un cutit in care isi pun increderea bucatarii profesionisti din intreaga lume. Lama este calita criogenic prin procesul Friodur (marca inregistrata Zwilling J.A. Henckels) pentru proprietati exceptionale de taiere, rezistenta la coroziune si flexibilitate. Este forjat dintr-o singura bucata de otel, prin metoda Sigmaforge pentru o duritate deosebita si precizie impecabila. Ofera o manevrare confortabila datorita designului ergonomic. Este alegerea pentru un echilibru optim si o protectie sporita datorita suportului dintre lama si maner.

Lama din otel inoxidabil in formula speciala Zwilling J.A. Henckels si maner din material sintetic.

Dimensiune lama: 160 mm (6 inch).  
Tip: cutit pentru feliat.

Curatati cu grija, imediat dupa utilizare, urmele de material acid (din zeama de la fructe sau legume, mustar, ketchup, etc.) pentru a preveni aparitia in timp a petelor pe lama. In cazul aparitiei unor pete, acestea se pot indeparta usor cu ajutorul unei solutii de curatat standard, non-abraziva, pentru metale. 
Se poate curata in masina de spalat vase.


 

Tag-uri:Detalii produs


Categorie: Cutite profesionale

Producator: Zwilling

Cod produs (SKU): 31020-161-7752756